SUNI Kft. Bioúszótó-Fürdőtó

Bioúszótó-Fürdőtó


Bióúszótó-Fürdőtó

ÚSZÓMEDENCE ÉS KERTI TÓ EGYBEN, TERMÉSZETES BIO VÍZMINŐSÉGGEL

Újszerű életstílus: a FÜRDŐTÓ

EGY VÍZPARTI HÁZ SAJÁTOS ÉLETSTÍLUST KÍNÁL, MELY - ÚGY GONDOLNÁNK - KEVESEKNEK ADATIK MEG. NOS, EGY KRISTÁLYTISZTA VIZŰ TÓ, KÖZVETLENÜL A TERASZ MELLETT, MELYET KÉSŐ TAVASZTÓL KORA ŐSZIG ÚSZÓMEDENCEKÉNT, AKÁR ÉLMÉNYFÜDŐKÉNT IS HASZNÁLHATUNK, NEM CSAK ÁLMAINKBAN LÉTEZIK. EBBEN A TÓBAN A NYÁRI NAPOKON FELFRISSÜLHETÜNK, A TÉLI IDŐSZAKBAN PEDIG AKÁR SPORTOLÁSRA IS ALKALMAS.

A 12 éves kert- és tótechnikai múlttal rendelkező "SUNI" Service Universal Kft. által tervezett és épített fürdőtavak nemcsak a természetes tavak szépségét és a hagyományos úszómedencék komfortját egyesítik, igényeink szerint luxus-, illetve élmény elemekkel is kiegészíthetők: tóba torkolló patak, vízesés, szökőkút, korszerű víz alatti fénytechnika és akár jakuzzi is gazdagíthatja a vízi világot. Különleges fénytechnikával sötétedés után egész évben hangulatossá varázsolhatjuk a vízpartot. Az extravagáns formáktól a kerttel harmonizáló, egyszerűbb geometriai alakzatokig megépíthető a fürdőtó, ám a legfontosabb, a biológiailag szűrt, tiszta fürdővíz minden esetben elérhető és fenntartható.

Az eddigi tapasztalatok szerint az egészséges vízi környezethez nem szükséges vegyi anyagokat alkalmazni, így nyugodtan élvezhetjük fürdőtavunkat. Egy megfelelően méretezett, tökélesen megtervezett fürdő-, illetve úszótó mindenkor fürdésre csábító vízminőségét több tényező is segíti. Ilyenek a vízi dísz- és oxigéntermelő növények, a növényzónában kialakuló hasznos baktériumok, melyek a vízben keletkező szennyeződések lebontásáról gondoskodnak, illetve a legújabb vízszűrési és algamentesítési generációt jelentő biotechnológiai eszközök. A telepített vízinövények között otthonra találnak a természetes vizekben fellelhető mikroorganizmusok is, melyek rövid idő alatt komplex biológiai életközössséggé fejlődnek. A környezettudatos életnek része, hogy a közvetlen környezetünkben vegyi anyagok nélküli, hosszú távon jól működő és fenntartható, természetes bioszisztémát hozzunk létre. Egy kerti fürdőtó is ilyen, mely élő, biológiai rendszerként követi az évszakok változását, így változatos esztétikai élményt nyújt az év minden szakában.

         

A hagyományos úszómedencékben megszokott vegyi víztisztító és vízkezelő anyagok használatát felváltja a biológiai vízkezelés. Ebből adódóan a természetes víz minőségét nyújtó "Bio Úszó- és Fürdőtó" használata során testünk nem érintkezik mesterséges vízkezelő anyagokkal, így elkerülhető a klórszármazékok által kiváltott bőr- illetve szemirritáció, és egyéb allergiás tünetek.

A "SUNI" Service Universal Kft. évek óta együttműködik a nagy múltú bio úszótóépítési tapasztalattal is rendelkező nyugat-európai partnerekkel. A magas szintű szakmai tudás birtokában garantált a modern igényeket kielégítő tervezés, valamint az úszótó vízbiológiai egyensúlyának gyors megvalósításához szükséges növények, anyagok, illetve gépészeti elemek telepítése, ezek összehangolt, eredményes működése.

 

Cégünk a tervezéstől a rendszeres karbantartásig teljes körű szolgáltatás nyújt ügyfelei számára az alábbi elérhetőségeken:

"SUNI" SERVICE UNIVERSAL KFT.

 

A természetes úszótavak, más néven bioúszótavak kristálytiszta vize vegyi kezelés nélkül, gondosan megtervezett tótechnikai gépészettel érhető el.

Az így megépített természetes tavak felejthetetlen élményt, és egy új életérzést nyújtanak a bioúszótó tulajdonosának és családjának, lehetőséget biztosítva, hogy a tóban úszkálók, hűsölők, harmóniába kerülhessenek mind az életet adó vízzel, mind - a mai rohanó világban egyre nagyobb jelentőséggel bíró - természettel.

Amit még nem szabad elfelejtenünk, hogy mindezt meghitt otthonában tudja megteremteni saját maga és családja számára!

 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446