SUNI Kft.


Földbe süllyesztendő tartályok

Tartályok

A korszerű esővízgyűjtés és annak hasznosítása a földbe beépített tartályokkal oldható meg a legesztétikusabban. E termék beépítésével a föld felett mindössze egy 60 cm átmérőjű, zöld színű lépésálló tartálytető látszik. A tartály 100 % polietilénből készült, rotációs eljárással, így a terméken sehol nincs egyetlen varrat sem. A gyártó a terméket hosszabbítónyakkal és PE-lépésálló tetővel hozza forgalomba, melynek segítségével a tartályokban összegyűjtött esővíz teljes egészében a fagymentes rétegben van.
- Komplett rendszerek

 

 

• Classic házi rendszer


Az esővíz házi rendszerben történő alkalmazása hosszútávon egy kedvező befektetés, hiszen ezáltal az esővízzel nemcsak a kertet lehet öntözni és a gépkocsit lemosni, hanem a megfelelő szűréstechnika alkalmazásával WC öblítésre és a mosógép üzemeltetésére is alkalmas.
A CLASSIC rendszer lényege, hogy a házi vízmű össze van kapcsolva egy töltésállapotot kijelző ivóvíz-utántöltővel. A töltésállapot kijelző mindenkor mutatja azt, hogy éppen hány % esővíz van még a földbe beépített tartályunkban. Amikor a gyárilag kalibrált szint alá süllyed, a rendszer leáll, és a szükséges mennyiségű vizet a vezetékes vízből tölti be a tartályba.

 

• PRÉMIUM házi rendszer


Az esővíz házi rendszerben történő alkalmazása hosszútávon egy kedvező befektetés, hiszen ezáltal az esővízzel nemcsak a kertet lehet öntözni és a gépkocsit lemosni, hanem a megfelelő szűréstechnika alkalmazásával WC öblítésre és a mosógép üzemeltetésére is alkalmas
A PRÉMIUM rendszer lényege, hogy amikor a tartályba leengedett sersor túl kevés vizet jelez a tartályban, akkor a rendszer leáll és a házi vízmű közvetlenül a vezetékes vízről működik mindaddig, amíg a tartályunkban nem áll rendelkezésre a folyamatos működéshez szükséges esővíz.

 


• Kerti Jet-rendszer

Az esővíz kerti rendszerben történő alkalmazása hosszútávon egy kedvező befektetés, hiszen így kertünk öntözéséhez folyamatosan lágy víz áll a rendelkezésünkre. Igen fontos, hogy az esővizet minél nagyobb mértékben használjuk fel, hisz ezáltal az ivóvízkészletünk terén is komoly megtakarítást érünk el.
Az ajánlott JET-rendszer egy földbe építendő tartályt (CRISTAL vagy COLUMBUS típus), egy hordozható szivattyút, tartályba akasztható szűrőt, szívótömlőt visszacsapó szeleppel és egy vízkivételi csatlakozó aljzatot foglal magában

 

További információ a "kapcsolatok" menüpont alatt.

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446