SUNI Kft. oktatás-kiállítás2014


Tisztelt Partnerünk!

Ez úton sok szeretettel meghívjuk Önöket, ill. tájékoztatást adunk 2017 évben Cégünk a „SUNI” Service Universal Kft. szervezésével megrendezésre kerülő elméleti és gyakorlati vevő oktatásaink-, ill. 2017 évi kiállítások (melyeken Cégünk kiállítóként vesz részt) időpontjairól.

Cégünk által megrendezésre kerülő vevőoktatásokra emalben a projekt@suni-kft.hu email címen tudják leadni jelentkezésüket a következő adatok megadásával:

- Cégnév, Résztvevő/k neve, Mobil szám, Email cím

• Cégünk 2017-ben is megtartja a Firestone Building Products Europe partnerünkkel karöltve a Firestone gyártmányú EPDM PondGard gumi tófólia kihelyezési technikáját bemutató elméleti és gyakorlati oktatását Pozsonyban és Budapesten.

A Pozsonyi rendezvényt 2017 május-június hónapban tervezzük. Azon partnereink jelentkezése fog elsőbbséget élvezni (a résztvétel limitált mivolta miatt), akiknek a korábbi években nem nyílt lehetőségük eljönni a Firestone B.P.E. pozsonyi rendezvényére.

A FIRESTONE technológia budapesti oktatására várjuk mindazokat a kertépítő és viszonteladó partnereinket is, akik a már meglévő tudásukat szeretnék feleleveníteni, illetve akik nem tudnak részt venni a Pozsonyi rendezvényen. Az időpontról és a pontos helyszínről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

• Cégünk részt vesz a Hungexpo területén 2017. április 5-9 között megrendezésre kerülő Construma kiállításon.

• 2017. október hónapban Cégünk által forgalmazott kert és tóépítészeti termékeinkről, bió-úszótavak kialakításának mikéntjéről, esővízgyüjtő berendezéseinkről és rendszereinkről, továbbá borászati termékekről tartunk vevőoktatást.

Kérjük, hogy az oktatásokon, illetve a Pozsonyi Firestone eseményen való részvételi szándékuk esetén, illetve a Budapesti FIRESTONE B.P.E. programmal kapcsolatos érdeklődésüket szíveskedjenek jelezni legkésőbb 2017 március végéig jelenzni emailben a projekt@suni-kft.hu.

Jelentkezésüket várva,
tisztelettel

„SUNI” Kft.
csapata
 

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media
Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446