SUNI Kft.


Szennyvíztisztítás


A háztartási szennyvíz tisztítása és az így keletkező tiszta víz újra felhasználása a mai víz-és csatornadíjak mellett komolyan elgondolkodtatja a környezetért tudatosan felelősséget vállaló embereket, de azokat is, akik szeretnék, ha házukat minimális költségek mellett tudnák üzemeltetni. 

A ROTO cég által gyártott házilagos szennyvíztisztító berendezések biológiai úton végzi el a szennyvíz tisztítását, felhasználva a szerves hulladék lebontó rendszerét alkotó mikroorganizmusokat és enzimeket, melyek az élő szervezetek, így az emberek és állatok számára teljesen veszélytelenek.

A ROECO 6 Szennyvíztisztító berendezést elsőként a 2011-es Construmán mutattuk be az odalátogató érdeklődőknek. A berendezés nagy előnye, hogy egyszerűen telepíthető, működése pedig biológiai módon történik, ami annyit jelent, hogy hozzáadott anyagok és vegyszerek nélkül, a biológiai körforgás természetes folyamatait felhasználva tisztítja meg a háztartási szennyvizet.

Hogyan is zajlik ez a folyamat? Sokkal egyszerűbben, mint gondolnánk.

A keletkezett szennyvíz az első, úgynevezett:

1. ülepítő és előkezelő kamrába érkezik. Itt keveredik az iszappal, és a készülék alján lévő nyíláson átfolyik a szellőztető, úgynevezett:

2. aktiváló kamrába. Ebben a kamrában légcsatornák vannak, melyeken keresztül a levegő folyamatosan beáramlik, és a légkamrákon keresztül a vízfelszínre bugyborékol.

A kamrában lévő lebontó baktériumok illetve a levegő (oxigén) hatására lezajlik a biológiai víztisztítás. A lebontást végző baktériumok a levegőből kapják az oxigént, és az első kamrából átáramló vízben lévő szennyeződésből táplálkoznak. Az így megtisztított víz az iszappal együtt folyik át a:

3. szétválasztó kamrába.: Itt történik meg az iszap ülepítése, illetve a baktériumok leválasztása a megtisztított víztől. A továbbra is aktív baktériumok leülepednek az iszappal együtt a szétválasztó kamra aljára. Innen egy pumpa segítségével ismét az ülepítő és előkezelő kamrába kerül.

A megtisztított vizet felhasználhatjuk a kert locsolására - gondoljunk csak a nyári hőségben kókadozó örökzöldekre, a sárguló pázsitra.

A ROECO 6 Szennyvíztisztító berendezés 2-6 fős család szennyvizének tisztítására alkalmas.

A GY.I.K menüpontban igyekeztünk összegyűjteni azokat a kérdéseket, melyeket leggyakrabban tesznek föl vásárlóink. Ha ezek között nem talál választ kérdésére, további info a „kapcsolatok” menüpont alatt.

Mail: suninet@suni-kft.hu

Mobil: Kis Ildikó: 0620-542-1240

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446