SUNI Kft. agrogazdasági refenciáink

Agrogazdaság


Agrogazdasági szolgáltatásaink

Cégünk számos hazai referenciával rendelkező-komplex kivitelezője új földmedrű vagy rekonstrukcióra szoruló föld és/vagy betonmedrű hígtrágya, csurgalékvíz, tűzivíz, és folyékony műtrágya tározók mederszigetelésének, beleértve ezek tervezésének és engedélyeztetésének lebonyolítását, illetve a trágyakezelés gépészeti eszközeit is.

Cégünk már komplett generál kivitelezést is vállal, melynél a tartástechnológiát partnerünkkel a Stalltechnik-B Kft.-vel közösen valósítja meg. 


A mederszigetelés munkálatai során beépítésre kerülő FIRESTONE Building Products USA által gyártott (ÉME: A-2276 alkalmazási engedéllyel rendelkező) EPDM mederszigetelő gumilemez, valamint az AGRU Kunstofftechnik Gmbh által gyártott (ÉME: A/2000 alkalmazási engedéllyel rendelkező) 1,5 - 2,0 2,5 mm vastag HDPE lemez, amely szigetelő anyagok a gyártók 21 évet meghaladó élettartam garanciájával egyaránt megfelelnek a pályázati előírások által a beépítésre kerülő anyagokkal szemben támasztott követelményeknek.

Bár  Magyarországon nem hatósági előírás a trágyatározók esetén a tározók  bűzelzáró lefedése, de ilyen igény esetén cégünk, az ugyancsak ÉME engedéllyel rendelkező "flexibilis úszó zárófóliát” alkalmazza. 

A megfelelő hígtrágya homogenizálás és hígtrágya továbbítás alapja a korszerű, kiváló minőségű gépészet ( szivattyúk, keverő berendezések) telepítése, cégünk a német RECK AGRARTECHNIK GmbH, valamint a Lothar Becker Gmbh által gyártott és az FVM agráreszköz-katalógusban is regisztrált korszerű termékeit kínálja beépítésre.

Igény esetén tervezési segédletet biztosítunk, ill. konkrét elképzelés vagy már rendelkezésre álló tervek esetén a megfelelő ajánlatkérő-dokumentum kitöltését és megküldését követően kidolgozzuk ajánlatunkat  a mederszigetelés anyag- és munkadíjára vonatkozóan.


Válassza ki, küldje meg  ajánlatkérő ADATLAP-jaink közül az Önnek megfelelőt és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot:

Bármely további kérdésével megtalálja kollégáinkat a kapcsolatok menüpontban.  Nyitó Tibor Agrogazdasági üzletágvezető kollégánk elérhetőségei:


Hírlevél-rendszerünkben újdonságainkról, fontos aktualitásokról és szakmai információkról rendszeres tájékoztatást kaphat.

Iratkozzon fel Ön is, így biztosan az elsők között tájékoztatjuk mindezekről.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Cégnév :
Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Ajánlatkérés esetén igyekezzen részletezni
a feladatot.

Kollégáink hamarosan felveszik
Önnel a kapcsolatot.


Neve:

Üzenete:

E-mail címe:

Mely tevékenységünk érdekli:
Biztonsági kód:
honlapkészítés és webtárhely: Elite Media

Cím: 1103 Budapest, X.ker. Noszlopy u. 2-6. | Tel.: +36-1-261-41-20 | Fax: +36-1-262-6446